GRATIS #Summerschool Webinar @Onlinemarketeer : Content, Conversie en jouw Customer Journey! #SchrijfNuIn

screen1

Net als in 2015 wederom een buzzing en leerzame en GRATIS Summerschool webinarreeks met topsprekers-bloggers van @Nieuws_Social/SocialMedia.nl. Meer weten over contentstrategie, conversie en de optimale customer journey? Ga jij wel voor goud met Twitter? Blog jij als een prof? Ben jij die spreker met dat gouden keeltje? In augustus 2016 biedt Online Seminar samen met Nieuws.Social/SocialMedia.nl een gratis Summerschool aan in de periode van de… Olymische Spelen. 19 augustus een unieke webinar over Content, Conversie en… de Customer Journey!

19 augustus 2016 12.15 uur Ga voor gouden Conversie met de juiste Content in de Customer Journey!

SUMMER SCHOOL – PATRICK PETERSEN (NIEUWS.SOCIAL) 

Patrick Petersen is veelgevraagd spreker, bestsellerauteur voor Adformatie,  eigenaar van AtMost en doceert voor Beeckestijn Business School en Nyenrode Business School. Petersen heeft twee exemplaren van zijn Handboek Conversie & Customer Journey weg.

 

Schrijf je nu in!

Masterclass auteur Patrick Petersen tijdens #MARCOM14 op 3 juni 2014! Schrijf je nu in!

hcsmarcom

Contentmarketing lijkt de succesvolle kern te zijn van moderne digitale marketing. De container genaamd ‘social media’ wordt eindelijk gevuld met relevante content. Maar welk verhaal wil je gaan vertellen, aan wie, en hoe?  Continue reading

[Presentatie] ‘Story over storytelling.. en conversie’ – Patrick Petersen #multichannel14 #mc14 #handout

IMG_7515

Op woensdag 23 april 2014 sprak Patrick Petersen tijdens #multichannel14 – in een overvolle Beeckestijn Business zaal – over Storytelling & Conversie. Multichannel vond plaats in de Jaarbeurs te Utrecht.

IMG_7520

Bekijk hier de handout:


IMG_7510IMG_7521