GRATIS #Summerschool Webinar @Onlinemarketeer : Content, Conversie en jouw Customer Journey! #SchrijfNuIn

screen1

Net als in 2015 wederom een buzzing en leerzame en GRATIS Summerschool webinarreeks met topsprekers-bloggers van @Nieuws_Social/SocialMedia.nl. Meer weten over contentstrategie, conversie en de optimale customer journey? Ga jij wel voor goud met Twitter? Blog jij als een prof? Ben jij die spreker met dat gouden keeltje? In augustus 2016 biedt Online Seminar samen met Nieuws.Social/SocialMedia.nl een gratis Summerschool aan in de periode van de… Olymische Spelen. 19 augustus een unieke webinar over Content, Conversie en… de Customer Journey!

19 augustus 2016 12.15 uur Ga voor gouden Conversie met de juiste Content in de Customer Journey!

SUMMER SCHOOL – PATRICK PETERSEN (NIEUWS.SOCIAL) 

Patrick Petersen is veelgevraagd spreker, bestsellerauteur voor Adformatie,  eigenaar van AtMost en doceert voor Beeckestijn Business School en Nyenrode Business School. Petersen heeft twee exemplaren van zijn Handboek Conversie & Customer Journey weg.

 

Schrijf je nu in!

Auteur Patrick Petersen spreekt tijdens SMC030 #cutthecrap: Digitaal Nonverbaal

600_447843948

 

SMC030.nl schrijft:

De sessie heeft veel aanmeldingen en daar zijn we blij mee, dit is ook BNR Nieuwsradio niet onopgemerkt gebleven en sinds vandaag mogen we je meedelen dat SMC030 LIVE Radio gaan maken met ‘BNR Gangmakers’. Hoe tof is dat!  Continue reading

Het Handboek Online Conversie is uit! “Patrick Petersen brengt nieuw boek uit” #Adformatie #Adfogroep

hoccc

“Op de eerste dag van MARCOM14 kreeg Patrick Petersen zijn nieuwste boek ‘Handboek Online Conversie’ overhandigd.

De bestsellerauteur werd gisteren tijdens zijn sessie ‘Storytelling + contentstrategie = conversie’ op MARCOM14 verrast door Willem Sijthof, directeur Adfo Groep die hem het boek overhandigde.

Het nieuwe boek ‘Handboek Online Conversie’ biedt de lezer tips, onderzoeksresultaten, modellen, voorbeelden en (expert)cases om meer online resultaat te behalen. 

In het HOC komen diverse expertcases aan bod zoals Wehkamp.nl, Concept7, KLM, E.J. van Bel en Frans Appels. De praktische marketingmodellen, zoals het REAN model, worden daadwerkelijk ingezet bij conversieoptimalisatie in organisaties. Het handboek leunt dan ook zwaar op de actuele praktijk.

Petersen schreef eerder de boeken Handboek Content Strategie, Handboek Mobile Marketing, Handboek Online Marketing. 

– See more at: http://www.adformatie.nl/nieuws/patrick-petersen-brengt-nieuw-boek-uit#sthash.wTXU45RG.dpuf”

Via: Adformatie.nl