[Hoofdstuk 1] Is betalen met een QR-code conversieverhogend?

Standard

Informer_visualQrCode

Betalen met een QR conversieverhogend? Gemak doet betalen? Softwareleverancier Informer heeft voor haar online boekhoudprogramma InformerOnline de nieuwe QR-functie voor facturen toegevoegd. Dit nieuwe initiatief van de ING Bank moet ervoor zorgen dat facturen makkelijker en sneller kunnen worden betaald. Op facturen die verstuurd worden vanuit InformerOnline kan vanaf nu een unieke QR-code worden toegevoegd.  

Speciale code

Klanten kunnen deze speciaal gegenereerde code met de mobiele app van ING scannen. Vervolgens dienen zij de betaling te bevestigen met een pincode, waarna hij direct kan worden uitgevoerd. ING is de eerste bank in Nederland die met deze manier van betalen komt. Desondanks is de verwachting dat andere Nederlandse banken zullen volgen.

Klanten sneller laten betalen

Remco Frühauf, CEO van Informer:

Na het innovatieve debiteurenbeheer met Informer SnellerBetaald(tm) is dit opnieuw een tool om de facturen van ondernemers sneller betaald te laten worden. We zijn blij dat partijen als ING meedenken over oplossingen om het gebruikersgemak van klanten te vergroten. Dankzij dit soort innovaties kunnen wij ondernemers nog sneller en makkelijker laten boekhouden.

Via Informer.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.